Linssikeitto

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä ja sirottele paprikapulveri sekaan.

Sekoittele.

Sipulin ei tarvitse ruskistua vaan saada vain hieman väriä.

Kuori perunat ja pilko pieniksi paloiksi.

Lisää kaikki ainekset ja keitä kannen alla n. 35min.

Lisää tarvittaessa suolaa sekä mustapippuria.

Tarjoile sopan kanssa leipää ja juustoa.

Sitruunasiivuista saat kivaa makua soppaan.

Lähde: Kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)16g4.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 3g26kcal0g0g3g0g
Paprikajauhe 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Linssi, punainen, Go Green33g107kcal7.9g16.1g0.3g3.9g
Vesi137g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g3.1g3.7kcal0.1g0.2g0.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g13g7.9kcal0.2g1.7g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka3.3g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana418g305kcal17g39g7.2g8.8g
Valittu annoskoko209g153kcal8.5g19.5g3.6g4.4g
Annoskoko puolitettuna105g76kcal4.3g9.8g1.8g2.2g
Arvot/100g100g73kcal4.1g9.3g1.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322442