Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 2.2g0.7kcal0.1g0g0g0g
Kalaliemikuutio 2.4g7.3kcal0.2g0.8g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 13g10kcal0.6g1.7g0g0.1g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit55g71kcal1.6g1.1g7.1g0g
Purjosipuli22g4.2kcal0.4g0.5g0g0.5g
Paprika punainen 29g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Tonnikala öljyssä 61g116kcal16.6g0g5.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 3.1g27kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana418g490kcal39.6g10.8g32.2g2.2g
Valittu annoskoko209g245kcal19.8g5.4g16.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna105g123kcal9.9g2.7g8.1g0.6g
Arvot/100g100g117kcal9.5g2.6g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62080