Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 19g70kcal2.7g10.7g1.4g1.9g
Margariini 70%, keiju laktoositon 25g157kcal0g0g17.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g63kcal1.9g12.8g0.2g0.6g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 19g5kcal0.6g0.6g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g23g13kcal2g1.2g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g19g15kcal0.5g0.7g1.1g0g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.9g6.3kcal0g1.5g0g0g
Raparperi 47g16kcal0.3g2.6g0g0.7g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana418g880kcal21.2g93g45g6.4g
Valittu annoskoko209g440kcal10.6g46.5g22.5g3.2g
Annoskoko puolitettuna105g220kcal5.3g23.3g11.3g1.6g
Arvot/100g100g210kcal5.1g22.2g10.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201475