Kuorrutetut suklaamuffinit

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa munat joukkoon.

Sekoita kuiva-aineet keskenään.

Lisää ne ja maito taikinaan.

Sekoita tasaiseksi varovasti.

Rouhi tumma suklaa veitsellä ja sekoita taikinaan.

Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Anna muffinien jäähtyä kunnolla.

Vatkaa sillä aikana sulatettu valkosuklaa ja tuorejuusto sekaisin.

Pursota jäähtyneiden muffinien päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 14g102kcal0.2g0.1g11.4g0g
Sokeri16g64kcal0g15.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu11g14kcal1.2g0g1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen14g4.6kcal0.5g0.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 21g73kcal2.2g14.9g0.3g0.7g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton11g36kcal2.6g1.2g2.3g0g
Tumma suklaa leivontaan (Fazer), annos 250g47g243kcal2.1g24.7g14.9g5.1g
Valkoinen leivontasuklaa (Fazer), annos 5g37g209kcal2.4g21.3g12.7g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton37g60kcal3g1.5g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana418g1611kcal28.4g161.2g94.8g11.6g
Valittu annoskoko209g805kcal14.2g80.6g47.4g5.8g
Annoskoko puolitettuna105g403kcal7.1g40.3g23.7g2.9g
Arvot/100g100g385kcal6.8g38.5g22.7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202302