Hirvenlihamureke

Sekoita porkkanaraaste ja pilkotut sipulit.

Lisää suola ja anna hetken suolan irrottaa nesteitä.

Lisää joukkoon korppujauhot ja jauheliha, mausta pippurilla, paprika- ja sipulijauheella.

Öljyä pitkula vuoka ja painele mureke siihen.

Paista 200'c n. 30min.

Anna vetäytyä n 15min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis135g151kcal29.7g0g4g0g
Porkkanaraaste 200g28g7.6kcal0.2g1.5g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)5.6g21kcal0.8g4.1g0.1g0.2g
Rypsiöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Hirvenjauheliha oma saalis21g23kcal4.6g0g0.6g0g
Porkkanaraaste 200g4.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)0.9g3.2kcal0.1g0.6g0g0g
Rypsiöljy 0.2g2kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana418g453kcal71.2g14.4g12.8g2.4g
Valittu annoskoko209g226kcal35.6g7.2g6.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna105g113kcal17.8g3.6g3.2g0.6g
Arvot/100g100g108kcal17g3.4g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307852