Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g141g85kcal14.1g6.1g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu31g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g34g105kcal5.8g18.3g1g4.4g
Leivinjauhe 2.8g5kcal0.1g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana418g468kcal46.8g51.2g8.4g8.8g
Valittu annoskoko209g234kcal23.4g25.6g4.2g4.4g
Annoskoko puolitettuna105g117kcal11.7g12.8g2.1g2.2g
Arvot/100g100g112kcal11.2g12.2g2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382292