Maa-artisokka-vihannes keitto

80 g sipuli
100 g porkkana
100 g fenkoli
60 g sieniä
70 g lehtiselleri
10 g yrttejä, chiliä maun mukaa
kuullota em vihannekset öljyssä.

Lisää vesi liemikuutio ja ja vähän lihaliemitiivistettä.

Keitä 10-15 minuuttia.

Lisää keitetyt ja kuoritut maa-artisokat n 350 g soseutettuna, keitä vielä 10 min ja lopuksi lisää keitetty spagetti tai raakana maa-artisokkien kanssa

1,7 l vettä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Kauris65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 7.5g2.5kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Fenkoli, annos 100g7.5g2.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Maa-artisokka 30g14kcal0.1g2.5g0.1g1.2g
Lehtiselleri 5.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kanttarelli, tuore, annos 100g5.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Vesi128g0kcal0g0g0g0g
Spagetti, keitetty, suolaa 19g18kcal0.6g3.7g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana418g107kcal2.2g15.4g3.4g4.2g
Valittu annoskoko209g54kcal1.1g7.7g1.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna105g27kcal0.6g3.9g0.9g1.1g
Arvot/100g100g26kcal0.5g3.7g0.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431404