Kasviskeitto ala hehtaari

Kuumenna vesi+liemikuutio, lisää jäiset kasvikset pussista.

Keitä noin 15-20 min. Lisää paloiteltu juusto, keitä kunnes juusto sulaa, soseuta vaikka sauvasekoittimella.

Mausta 1-2 tl suolalla ja 2-3 rkl rakunalla.

Todella herkullista.

Kokeile muitakin juustoja, ainakin viherpippuri sopii tosi hyvin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio 1.1g3.5kcal0.1g0.2g0.3g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g26g73kcal4.9g0g5.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 104g0kcal0g0g0g0g
Apetit peruna ja keittokasvis (Apetit), annos 100g78g45kcal1.1g9.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana419g242kcal12.2g19.8g12.4g0g
Valittu annoskoko209g121kcal6.1g9.9g6.2g0g
Annoskoko puolitettuna105g61kcal3.1g5g3.1g0g
Arvot/100g100g58kcal2.9g4.7g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160250