Jauhelihakeitto Ipatzun tapaan

Ruskista jauheliha ja kaada ylimääräinen rasva pois.

Kuori peunat, sipuli ja juurekset, leikaa kuutioiksi.

keitä vesi, mausta pippurilla, chilillä, paprikalla ja chilikastikkeella, lisää sipuli ja anna hautua noin 15 min.
Lisöö juurekset ja hauduta artti, lisää peruna ja paprika anna kypsyä kunnes peruna on kiinteää.

Lisää ruskistettu jauheliha, kuumenna kiehuvaksi ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 104g0kcal0g0g0g0g
Chilikastike original, Felix1.6g1.4kcal0g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.3g6.4kcal0.2g0.2g0.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 42g32kcal0.8g6.5g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana 10g3.4kcal0.1g0.6g0g0.3g
Selleri, annos 50g5.2g0.7kcal0.1g0.2g0g0g
Palsternakka 5.2g3.3kcal0g0.6g0g0.2g
Paistijauheliha 10%21g36kcal4.2g0g2.1g0g
Paprika, punainen5.2g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Persilja 2.1g0.6kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana419g174kcal11g18g5.4g2.8g
Valittu annoskoko209g87kcal5.5g9g2.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna105g44kcal2.8g4.5g1.4g0.7g
Arvot/100g100g42kcal2.6g4.3g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187619