Kaalinlaskija

Kuumenna wokkipannu tai vastaava, laita voi ja öljy pannulle, laita muutama rosépippuri rasvaan paistumaaan hetkeksi, Lisää suikaloitu kaali ja paista melko kovalla lämmöllä niin, että kaali hiukan ruskistuu sieltätäältä ja tuoksuu makealle.

Pienennä porkkanat haluamaasi muotoon ja lisää pannulle, paista hetkinen ja lisää sitten jauheliha, aurajuusto ja koskenlaskija, paista ja sulattele ainekset kokoon ja lisää pilkottu sipuli, sekoita ja mausta suolalla, meiramilla, kurkumalla ja valkopippurilla, anna hautua n.15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g3.9g13kcal0.8g0g1.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.7kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Kaali, valkokaali78g17kcal0.9g2.7g0.2g1.6g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto20g55kcal3.7g0g4.3g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 63g138kcal10.9g0g10.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana419g520kcal33.2g10.2g38.4g5.2g
Valittu annoskoko209g260kcal16.6g5.1g19.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna105g130kcal8.3g2.6g9.6g1.3g
Arvot/100g100g124kcal7.9g2.4g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314158