Kalakeitto itämainen

Pilko sipuli, porkkanat, perunat, lanttu, paprika ja gaffir-limen 4 lehteä.

Freesaa niitä oliiviöljyssä.

Lisää 3 ruokalusikallista karria.

Freesaa hetki.

Lisää kaksi litraa kiehuvaa vettä.

Lisää sulatejuusto kiehuvaan nesteeseen.

Hauduta vihannekset kypsiksi.

Lisää seitipalat ja hauduta 5 minuuttia.

Lisää hakattua korianteria ja persiljaa.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 419 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl50g39kcal8.5g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 83g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g25g15kcal0.4g3.3g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.3g2.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl17g28kcal3g0.2g1.7g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Lanttu 13g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana419g202kcal24.6g10.4g6.6g1.6g
Valittu annoskoko209g101kcal12.3g5.2g3.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna105g51kcal6.2g2.6g1.7g0.4g
Arvot/100g100g48kcal5.9g2.5g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137353