Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.6g1.4kcal0g0.2g0g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g17g53kcal2g10.6g0.3g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen20g28kcal3.8g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)6.4g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.8g7.6kcal0g0g0.8g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 24g21kcal1.2g2.7g0.3g1.2g
Dolmio Light Classico Bolognese28g10kcal0.3g2.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana419g246kcal14.8g32g5.6g3g
Valittu annoskoko210g123kcal7.4g16g2.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna105g62kcal3.7g8g1.4g0.8g
Arvot/100g100g59kcal3.5g7.6g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=119692