Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.5g0g0g
Viinietikka balsami22g7.7kcal0g0.2g0g0g
Rypsiöljy rainbow44g394kcal0g0g43.8g0g
Silakkafilee 131g189kcal21g0g11.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana419g1265kcal42g21.4g111g0g
Valittu annoskoko210g633kcal21g10.7g55.5g0g
Annoskoko puolitettuna105g316kcal10.5g5.4g27.8g0g
Arvot/100g100g302kcal10g5.1g26.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794