Perukan paholaishillo

Pilko kuoritut tomaatit ja siemenettömät paprikat ja chilit.

Murskaa valkosipulit ja lisää mausteet.

Anna kiehua puolisen tuntia ja lisää etikka ja hillosokeri ja keitä 5 min.
Jäähdytä hetki ja purkita.

Säilytä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1678 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 100g23kcal0.6g3.4g0.3g1.4g
Paprika punainen 50g15kcal0.5g2.2g0.2g0.9g
Chili paprika punainen7.5g3kcal0.2g0.7g0g0g
Valkosipuli 3.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.6g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Väkiviinaetikka 6.3g2.1kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g41g161kcal0g40.4g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g417kcal3.2g94.8g1g5.2g
Valittu annoskoko210g209kcal1.6g47.4g0.5g2.6g
Annoskoko puolitettuna105g104kcal0.8g23.7g0.3g1.3g
Arvot/100g100g99kcal0.8g22.6g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200126