Melkein karpparin boileriparsapaistos

Kypsennä boirleri rypsiöljyssä.

Laita parsa paloiteltuna isoon uunivuokaan ja levitä kypsät kanapalat päälle.

Sulata pienmmäksi paloiksi pilkottu Koskenlaskija kerman kanssa pannulla, lisää halutessa ripaus suolaa, pippuria ja valkosipulia.

Kaada seos parsan ja broilerin päälle ja sekoita hieman.

Lisää juustoraaste.

Paista 200astessaa n.30min ja anna vielä hautua jälkilämmössä toinen 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 11g100kcal0g0g11.2g0g
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria900g1296kcal144g22.5g66.6g0g
Parsakaali brokkoli 563g197kcal26g11g1.7g14.1g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g281g788kcal53.4g0g61.9g0g
Ruokakerma 5% Hyla (Valio), annos 200g225g146kcal3.4g8.8g11.3g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%113g259kcal32.6g2.8g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4185g5570kcal518.8g90.2g332.4g28.2g
Valittu annoskoko2092g2785kcal259.4g45.1g166.2g14.1g
Annoskoko puolitettuna1046g1393kcal129.7g22.6g83.1g7.1g
Arvot/100g100g133kcal12.4g2.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160311