Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1688g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 169g499kcal14.8g87.8g4.2g23.5g
Puolukka 225g87kcal1g15.3g1.1g5.9g
Canderel makeutusjauhe11g43kcal0.3g10.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4185g1258kcal32.2g227.2g10.6g58.8g
Valittu annoskoko2093g629kcal16.1g113.6g5.3g29.4g
Annoskoko puolitettuna1046g315kcal8.1g56.8g2.7g14.7g
Arvot/100g100g30kcal0.8g5.4g0.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93315