Juustoinen savuporokeitto

Hienonna sipuli ja kuulota rasvassa, Lisää jauhot ja sekoita.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Anna kiehua 10 min. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto täysin sulanut.

Mausta keitto ja lisää savupororouhe.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Mummu53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas219g613kcal41.6g0g48.1g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Voi 53g381kcal0.6g0.2g42.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 53g180kcal5.3g36.7g0.6g1.8g
Vesi1050g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi19g54kcal1.7g1.3g4.4g0g
Ruokakerma Valio 5%350g210kcal4.2g9.8g17.5g0g
Poronliha 263g334kcal56.6g0g11.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4186g3591kcal222.2g104.4g250.6g6.6g
Valittu annoskoko2093g1795kcal111.1g52.2g125.3g3.3g
Annoskoko puolitettuna1047g898kcal55.6g26.1g62.7g1.7g
Arvot/100g100g86kcal5.3g2.5g6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432283