Tomaatti-jauhelihakeitto

Pilko perunat, porkkanat ja sipuli pieniksi kuutioiksi ja anna kiehua vedessä kypsiksi.

Lisää paistettu jauheliha ja anna kiehua hetki.

Voit kaataa veden talteen, jotta voit säädellä keiton paksuutta ja makua.

Lisää kasvisten sekaan tomaattimurska ja sopiva määrä vettä.

Mausta suolalla, pippurilla ja yrttimausteilla (esim.

paprika, basilika, oregano).

Lisää sekaan vielä muutama hienoksi silputtu basilikanlehti ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g200g120kcal3g26g0.2g1.8g
Porkkana 160g52kcal1g8.9g0.3g4.1g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Tomaattimurska (Euro shopper)320g96kcal3.2g12.8g1.3g0.6g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 160g354kcal28g0g27.2g0g
Basilika, tuore4g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4192g1272kcal71.8g100g58.2g14.8g
Valittu annoskoko2096g636kcal35.9g50g29.1g7.4g
Annoskoko puolitettuna1048g318kcal18g25g14.6g3.7g
Arvot/100g100g30kcal1.7g2.4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=317954