Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Myokine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g208g58kcal1.2g12.4g0.4g5.2g
Naudanliha keskiarvo 800g1222kcal154.4g0g67.2g0g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Peruna, keskikokoinen 60g480g288kcal7.2g62.4g0.5g4.3g
Hapankaali (Rasilainen)400g72kcal7.2g7.2g1.2g8g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Smetana24g94kcal0.5g0.5g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4192g3553kcal345.2g180.4g159.4g40.4g
Valittu annoskoko2096g1777kcal172.6g90.2g79.7g20.2g
Annoskoko puolitettuna1048g888kcal86.3g45.1g39.9g10.1g
Arvot/100g100g85kcal8.2g4.3g3.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225032