Maukas jauhelihakeitto

Juureskuutiot voi halutessaan jättää pois.

Laita vesi lihaliemikuutioineen kiehumaan.

Paista pilkottu sipuli sekä paprika ja jauheliha.

Lisää paistetut paprikat, sipulit ja jauhelihat veteen, sekä juureskuutiot halutessasi.

Tämän jälkeen laita tomaattimurska ja puoli pakettia koskenlaskijaa.

Kiehuta settiä n. 20 min. Tulisempaa makua kaipaavat voivat lisätä vielä hyppysellisen chiliä maustamaan keittoa.

Keitto on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Hdvg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha350g581kcal66.5g0g35g0g
Vesi875g0kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen88g23kcal0.8g4g0.4g1.8g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto109g306kcal20.8g0g24.1g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g350g147kcal5.6g30.1g0.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl18g44kcal2.1g0.3g3.9g0g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g219g59kcal1.8g11.2g0.9g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4193g2367kcal197.4g99.6g129.8g19.2g
Valittu annoskoko2096g1184kcal98.7g49.8g64.9g9.6g
Annoskoko puolitettuna1048g592kcal49.4g24.9g32.5g4.8g
Arvot/100g100g57kcal4.7g2.4g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392757