Pekoni-juusto-kasvissosekeitto

Pilko pekoni pieneksi ja valuta herkkusienet.

Ota herkkusienten neste talteen.

Kuori ja pilko kasvikset.

Laita vesi kiehumaan jossa siis mukana sienten neste.

Kun kiehuu, lisää kasvikset/juurekset ja suolaa.

Käristä kunnolla pannulla pekoni ja sienet.

Kun kasvikset ovat pehmeitä, sauvasekoittimella soseeksi, joukkoon Koskenlaskijajuusto.

Lisää lopuksi hellalla hämmentäen sieni-pekoni-seos.

Maistele maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 285g82kcal2.8g13.1g0.9g5.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g175g49kcal1.1g10.4g0.4g4.4g
Purjosipuli 88g20kcal1.6g2.1g0.2g1.8g
Peruna, keskikokoinen 60g131g79kcal2g17.1g0.1g1.2g
Selleri, annos 50g131g18kcal1.3g3.9g0g0g
Vesi875g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 201g34kcal4.2g0.4g0.6g4.8g
Pekoni rasvainen 123g461kcal14.7g0g45.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g88g245kcal16.6g0g19.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4193g1976kcal88.6g94g133.6g34.6g
Valittu annoskoko2097g988kcal44.3g47g66.8g17.3g
Annoskoko puolitettuna1048g494kcal22.2g23.5g33.4g8.7g
Arvot/100g100g47kcal2.1g2.2g3.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435208