Kana-makaronikeitto

Ruskista sipuli ja broilerisuikala.

Lisää mausteita ja suola.

lisää makaronit ja vesi.

anna kiehua, kun lähes kypsää on makaroni, lisää paprika ja kevyt kerma kiehauta, jotta makaronit kypsiä lisää basilika.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Mammamia63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi900g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 25g223kcal0g0g25.2g0g
Broilerisuikaleet405g495kcal86.3g0g16.2g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Makaroni, pasta 270g884kcal27.5g179.3g3g9g
Paprika keltainen 90g27kcal0.8g4.6g0.2g1.8g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g180g216kcal5.9g8.6g18g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 1.8g4.6kcal0.3g0.4g0.1g0.7g
Curryjauhe (-), annos 5g4.5g15kcal0.4g2.2g0.4g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4194g3903kcal252.6g419.2g127.4g31.6g
Valittu annoskoko2097g1951kcal126.3g209.6g63.7g15.8g
Annoskoko puolitettuna1049g976kcal63.2g104.8g31.9g7.9g
Arvot/100g100g93kcal6g10g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396358