Chili pavut

Sulata pavut, tai jos käytät tuoreita papuja keitä niitä hetki.

Kuumenna öljy pannulla, lisää pilkottu chili ja valkosipuli sekä pavut pienissä erissä.

Pidä levy suhteellisen kuumana ja sekoita aineksia koko ajan etteivät pala.

Pavut saavat vähän ruskistua.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Helppojuttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chili paprika punainen202g81kcal4g18.2g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g61g537kcal0g0g60.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g36g37kcal2.8g5.9g0.2g0.7g
Vihreä papu (Rainbow), annos 100g1798g450kcal36g71.9g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4194g2209kcal85.6g192g125.4g1.4g
Valittu annoskoko2097g1104kcal42.8g96g62.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna1049g552kcal21.4g48g31.4g0.4g
Arvot/100g100g53kcal2g4.6g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197524