Perukan paholaishillo

Pilko kuoritut tomaatit ja siemenettömät paprikat ja chilit.

Murskaa valkosipulit ja lisää mausteet.

Anna kiehua puolisen tuntia ja lisää etikka ja hillosokeri ja keitä 5 min.
Jäähdytä hetki ja purkita.

Säilytä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1678 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 1000g228kcal5.6g34.5g3g14g
Paprika punainen 500g146kcal4.7g22.5g2g9.5g
Chili paprika punainen75g30kcal1.5g6.8g0g0g
Valkosipuli 38g41kcal3g6.1g0.2g0.8g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 6.2g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 1.2g3.8kcal0.1g0.3g0.1g0.5g
Väkiviinaetikka 63g21kcal0g0.3g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g413g1609kcal0g404.3g0g0g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4195g4170kcal30.4g951.6g10.8g51g
Valittu annoskoko2097g2085kcal15.2g475.8g5.4g25.5g
Annoskoko puolitettuna1049g1043kcal7.6g237.9g2.7g12.8g
Arvot/100g100g99kcal0.7g22.7g0.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200126