Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)18g8.1kcal0.6g0.8g0.3g0g
Ohrasuurimo 3g10kcal0.2g1.9g0.1g0.2g
Kauralese 0.4g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g38kcal1.8g5.8g0.8g0.6g
Valittu annoskoko21g19kcal0.9g2.9g0.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g10kcal0.5g1.5g0.2g0.2g
Arvot/100g100g90kcal4.3g13.7g1.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993