Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.8g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g3.8g15kcal0g3.8g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta3.7g13kcal0.5g2.6g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen1.3g9kcal0g0g1g0g
Omena, keskikokoinen 200g7.5g2.6kcal0g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g90kcal1.8g14g2.8g0.4g
Valittu annoskoko21g45kcal0.9g7g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g23kcal0.5g3.5g0.7g0.1g
Arvot/100g100g214kcal4.3g33.2g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191210