Siskonmakkara vihanneskeitto(gluteeniton,maidoton)

Pilko kuoritut juurekset ja perunat.

Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot, sipuli silppu ja lanttu-porkkana-sellerikuutiot ja parsakaalin varsilohkot.

Anna kiehua 15min.

Lisää peruna kuutiot, parsanuput ja kiinankaali ja 15 min päästä siskonmakkarat.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara (Wursti), annos 500g4.6g9kcal0.5g0.1g0.9g0.1g
Sipuli, tuore0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Lanttu 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana 3.6g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Selleri, annos 50g0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, punnittu kuorineen 5.9g3.8kcal0.1g0.8g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Parsakaali, tuore, 257g2.1g0.6kcal0.1g0g0g0g
Kiinankaali raaka 100g2.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g33kcal1.4g2.2g2g0.6g
Valittu annoskoko21g17kcal0.7g1.1g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g8kcal0.4g0.6g0.5g0.2g
Arvot/100g100g80kcal3.3g5.2g4.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228062