Karitsanlihakebakot

Sekoita aineet keskenään ja muotoile öljytyillä käsillä taikinasta n. 10 - 12 cm pitkiä, grillimakkaran paksuisia pötköjä.

Tuikkaa pötköjen sisään grillivartaat ja paista 225 asteisessa uunissa 15 - 20 min.

Tarjoile sopivan kastikkeen (esim.

tzatsiki) sekä vaikkapa grillivihannesten kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g14g20kcal2.8g0g1g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 1.8g4kcal0.1g0.3g0.2g0.1g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g3.2g8.5kcal0.6g0.1g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g67kcal7g1g3.8g0.2g
Valittu annoskoko21g33kcal3.5g0.5g1.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g17kcal1.8g0.3g1g0.1g
Arvot/100g100g158kcal16.5g2.4g9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207984