Palak paneer

Ruskista juustopalat ensin ja pane syrjään.

Lisää sitten ne lopussa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Project2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto (Ingman, perinteinen) 25g3.9g6.3kcal0.7g0.1g0.3g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.5g4.3kcal0g0g0.5g0g
Purjosipuli 3.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g0.9g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi0.8g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g3.9g2.1kcal0.2g0.2g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g5.9g0.8kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g36kcal2.4g2.2g1.6g0.2g
Valittu annoskoko21g18kcal1.2g1.1g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g9kcal0.6g0.6g0.4g0.1g
Arvot/100g100g85kcal5.7g5.2g3.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266171