Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, pilko sipuli, tomaatti ja kurkku vadille.

Sekoita ainekset keskenään.

Kaada päälle tonnikala öljyineen, Mozxarella viipaloituna ja kanamuna puolikkaana.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaatti, jäävuori tuore2.3g0.2kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, 50g2.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kurkku 1.9g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)3.6g6.5kcal0.8g0g0.3g0g
Kananmuna, keitetty 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Mozzarella, pala (Xtra), annos 125g3.9g10kcal0.7g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g50kcal4.2g0.6g3g0g
Valittu annoskoko21g25kcal2.1g0.3g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna11g13kcal1.1g0.2g0.8g0g
Arvot/100g100g119kcal10g1.4g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271804