Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 6.2g7kcal1.3g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Jauheliha porsaan 12%3.1g6.6kcal0.6g0g0.4g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 2.3g6.5kcal0g0.1g0.7g0g
Tomaattimurska, 1 prk3.1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä0.8g2.4kcal0.1g0g0.2g0g
Juusto, mozzarella 0.8g2kcal0.1g0g0.2g0g
Soijakastike 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Lasagnelevy, euroshopper3.1g11kcal0.4g2.2g0g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Rypsiöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g79kcal5g5g4.2g0g
Valittu annoskoko21g40kcal2.5g2.5g2.1g0g
Annoskoko puolitettuna11g20kcal1.3g1.3g1.1g0g
Arvot/100g100g189kcal12g12g10g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315662