Porkkanasosekeitto

Laita pilkotut porkkanat, kesäkurpitsa ja valkosipuli kiehuvaan veteen.

Kuullota pilkottu sipuli öljytilkassa ja lisää joukkoon, samoin liotetut ja keitetyt kikherneet.

Kun kasvikset ovat kypsiä, lisää creme fraiche ja mausteita, esim suolaa ja yrttejä.

Soseuta sauvasekoittimella.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 602 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 8.8g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 3.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 0.9g2.4kcal0g0g0.2g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 1.7g2.3kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g15kcal0.2g1.4g0.6g0.4g
Valittu annoskoko21g8kcal0.1g0.7g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g4kcal0.1g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g36kcal0.5g3.3g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142906