Hirvi lihakeitto

Laita vesi kiehumaan ja kuori perunat, porkkanat ja sipuli.

Pieni ne ja lisää lihaliemikuution kanssa kiehuvaan veteen.

Mausta makusi mukaan.

Hirven liha on hyvä ruskistaa ja maustaa ennen lisäämistä keittoon, tässä voi käyttää myös valmiiksi kypsennettyä lihaa.

Mitä pidempään malttaa keitellä, sen parempaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Tyllero
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g4.4g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Hirvikäristys4.4g6.6kcal0.9g0g0.3g0g
Vesi8.8g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 1.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g23kcal2.2g2g0.6g0.2g
Valittu annoskoko21g12kcal1.1g1g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g6kcal0.6g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g55kcal5.2g4.7g1.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200799