Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Tonnikala vedessä 4.1g4.3kcal0.9g0g0.1g0g
Sipuli kuivattu 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g0.5g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml4.1g6.2kcal0.1g0.1g0.6g0g
Herneet (Apetit)2.7g1.4kcal0.2g0.1g0g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g2.7g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g6.6g6.9kcal0.3g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g52kcal3.4g5.2g1.8g0.2g
Valittu annoskoko21g26kcal1.7g2.6g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g13kcal0.9g1.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g122kcal8.1g12.3g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575