Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola1g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima2g7.6kcal0.6g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Paprika punainen 6.6g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 7.8g17kcal1.4g0g1.3g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g2.3g3.7kcal0.2g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g70kcal4.8g1g5.2g0.2g
Valittu annoskoko21g35kcal2.4g0.5g2.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g17kcal1.2g0.3g1.3g0.1g
Arvot/100g100g164kcal11.3g2.4g12.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208535