Jauhis-kaalimössö

Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.6kcal0g0g0.5g0g
Valkokaali keräkaali 10g2.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 8.3g19kcal1.5g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g54kcal3.2g1.2g3.8g0.4g
Valittu annoskoko21g27kcal1.6g0.6g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g14kcal0.8g0.3g1g0.1g
Arvot/100g100g128kcal7.6g2.9g9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314326