Riisi-tonnikalavuoka

Keitä riisi kypsäksi.

Mausta lihaliemikuutiolla ja paprikapulverilla (1 tl). Kaada kypsynyt riisi uunivuokaan ja sekoita sekaan 2-3 purkkia tonnikalaa.

Mielellään eri makuja.

Paista 225 asteessa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 8g29kcal0.6g6.3g0g0.1g
Tonnikalaa ja vihanneksia mexicana 185 g (Rainbow)4.3g5.6kcal0.4g0.1g0.4g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]4.3g5.2kcal0.5g0.1g0.3g0g
Tonnikala, currykastikkeessa, Rainbow4.3g4.3kcal0.3g0.1g0.3g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g88kcal3.6g13.2g2g0.2g
Valittu annoskoko21g44kcal1.8g6.6g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g22kcal0.9g3.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g208kcal8.5g31.3g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383689