Lassakama

Ruskista jauheliha ja laita kuutioidut sipuli, paprika ja kesäkurpitsa sekaan.

Anna hautua vähän aikaa ja lisää koskenlaskija ja ruokakerma.

Mausta lihaliemijauheella ja pippurilla.

Kaada seos uunivuokaan ja laita juustoraaste päälle.

Kypsennä, kunnes juusto on ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1810 grammaa

Marsupila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%4.7g8kcal0.9g0g0.5g0g
Juusto, Valio arkijuusto1.9g6.2kcal0.5g0g0.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 10g1.8kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.3g3.6kcal0.2g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g48kcal3.4g0.8g3.4g0.2g
Valittu annoskoko21g24kcal1.7g0.4g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g12kcal0.9g0.2g0.9g0.1g
Arvot/100g100g114kcal8g1.9g8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283712