Karpalorahkakakku

500 g rahkaa
250 g Floravanilla
100 g karpaloita
50 g Hera80 jauhetta
5 liivatetta

Liota liivate kylmässä vedessä n. 10 min. Sekoita Vanilla kuohkeaksi lisää muut aineet vatkaten.

Purista liivatteet ja liota mehussa tai vedessä sileäksi, lisää rahkaseoksen joukkoon tasaisesti vatkaten.

Kaada vuokaan ja laita jääkaappiin n. 5h vähintään.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 905 grammaa

Rituliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona12g8kcal1.4g0.5g0g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)5.9g11kcal0.3g0.9g0.7g0g
Karpalo, pakaste2.3g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Hera80, mansikka (Fast), annos 30g1.2g5kcal0.9g0g0.1g0g
Liivate 0.1g0.4kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g50kcal5.4g3g1.6g0.2g
Valittu annoskoko21g25kcal2.7g1.5g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g13kcal1.4g0.8g0.4g0.1g
Arvot/100g100g118kcal12.7g7.1g3.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358567