Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%11g19kcal2.2g0g1.1g0g
Ranskankerma Valio2.7g7.6kcal0.1g0.1g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g2.3g3.4kcal0g0.1g0.3g0g
Pekoni Pirkka2.5g7.4kcal0.4g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g75kcal5.4g0.6g5.8g0g
Valittu annoskoko21g38kcal2.7g0.3g2.9g0g
Annoskoko puolitettuna11g19kcal1.4g0.2g1.5g0g
Arvot/100g100g179kcal12.8g1.4g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161