Moskovanpata

Kuullota sipulikuutiot.

Lisää hunaja ja suolakurkkukuutiot.

Ruskista naudanlihakuutiot.

LIsää lihaliemi.

Murustele sekaan juusto ja laita mukan smetana.

Mausta 2 tl mustapipp.

Rouhetta ja rioaus cayannepipp.

Suolaa ei tarvita.

Hauduta kannellisessa padassa uunissa ensin 200 ja myöh. 150 asteessa kunne liha on mureaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, tuore2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Hunaja 0.6g1.9kcal0g0.5g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g2g0.2kcal0g0g0g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g0.5g0kcal0g0g0g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 2g4.4kcal0.3g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.8g0kcal0g0g0g0g
Naudanliha keskiarvo 6.8g10kcal1.3g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g38kcal3.2g1.4g2.4g0g
Valittu annoskoko21g19kcal1.6g0.7g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna11g10kcal0.8g0.4g0.6g0g
Arvot/100g100g90kcal7.5g3.3g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176258