Kevyt rahkapiirakka

Tee normi pullataikina.

Sekoita täytteen aineet keskenään.

Laita pohja piirakkavuokaan ja täyte päälle.

Uuni 200 astetta .Paista noin 20-20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Hiiva, 50g0.6g0.4kcal0.1g0g0g0g
Sokeri0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 4.1g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Margariini 80% keskiarvo0.7g5.3kcal0g0g0.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki6.2g3.5kcal0.5g0.3g0g0g
Sokeri 1.6g6.5kcal0g1.6g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)1.2g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 2.5g0.7kcal0g0g0g0g
Rusina0.7g2.1kcal0g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g79kcal2.6g12.2g1.6g0.6g
Valittu annoskoko21g40kcal1.3g6.1g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g20kcal0.7g3.1g0.4g0.2g
Arvot/100g100g189kcal6.2g29g3.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350434