Lanttu-soijamuhennos

Paistetaan lanttusilppua miedolla lämmöllä pannulla n.10min.

Lisätään soijarouhe, vesi ja jauhelihamauste.

Nostetaan lämpöä niin, että seos alkaa poreleimaan.

Haudutetaan 10-15min ja lisätään tarvittaessa vettä.

Kun lantut ovat läpikuultavia kauttaaltaan, maustetaan mössö vielä valkopippurilla ja siirapilla.

Lisätään kerma ja annetaan taas hautua niin kauan kuin vain maltetaan :D

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 8.7g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kuohukerma,valio,2dl2.1g7.1kcal0g0.1g0.7g0g
Siirappi, tumma0.8g2.7kcal0g0.6g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g0.9g3kcal0.5g0.3g0g0.1g
Jauhelihamauste, annos 15g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g31kcal1.2g2.8g1.4g0.6g
Valittu annoskoko21g15kcal0.6g1.4g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g8kcal0.3g0.7g0.4g0.2g
Arvot/100g100g73kcal2.8g6.6g3.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382499