Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g3g10kcal0.3g1.9g0.1g0.2g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g4.2g3.5kcal0g0.8g0g0.1g
Omena, keskikokoinen 200g7g2.4kcal0g0.5g0g0.1g
Marja keskiarvo 7g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g38kcal0.8g7.4g0.2g1.2g
Valittu annoskoko21g19kcal0.4g3.7g0.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna11g10kcal0.2g1.9g0.1g0.3g
Arvot/100g100g91kcal1.9g17.5g0.5g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437483