Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa2.7g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna (vanha, kuorittu)5.5g4.5kcal0.1g1g0g0.1g
Paprika, punainen4.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 5.5g12kcal1g0g0.9g0g
Heinz ketsuppi0.7g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g40kcal2.2g3.2g1.8g0.6g
Valittu annoskoko21g20kcal1.1g1.6g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g10kcal0.6g0.8g0.5g0.2g
Arvot/100g100g93kcal5.2g7.5g4.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=6926