Lauantai-pizza, 6 annosta

1. Laita uuni lämpiämään 250 asteeseen.

2. Pieni sipuli ja ruskista sekä käristä jauheliha.

Mausta oman maun mukaan.

3. Valmista pizzapohja paketin ohjeiden mukaan ja levitä uuninpellille.

4. Lisää pohjalle tomaattimurska.

5. Lisää jauheliha ja halkaise kirsikkatomaatit päälle.

6. Raasta juusto ja levitä päälle.

7. Paista uunin keskitasolla 10-15min.

8. Syö ittes ähkyyn ;)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Cervelo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.3g10kcal1.2g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)1.6g4.4kcal0.5g0g0.3g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Pizzapohja (Kungsörnen), annos 300g4.7g17kcal0.4g3g0.4g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g5.8g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g70kcal4.4g7g2.6g0.2g
Valittu annoskoko21g35kcal2.2g3.5g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g18kcal1.1g1.8g0.7g0.1g
Arvot/100g100g164kcal10.3g16.4g6.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85768