Koskenlaskija keitto

Kuori peruna ja keitä.

Ruskista jauheliha.

Lisää vihannekset melkein pehmeisiin perunoihin ja lopuksi koskenlaskija juusto.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2725 grammaa

Ninajo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g4.7g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Vihannessekoitus (pakaste)3.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen3.1g4.3kcal0.6g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g22kcal2g1.6g0.8g0.2g
Valittu annoskoko21g11kcal1g0.8g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g6kcal0.5g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g51kcal4.7g3.8g1.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86438