Purjo-perunasosekeitto

Kuullota pilkotut sipuli, valkosipuli, purjo, selleri ja perunat oliiviöljyssä.

Kaada päälle vesi.

Lisää kanafondi´, mustapippuria (ja suolaa).

Kiehauta kypsiksi.

Soseuta ja lisää joukkoon ruokakerma.

Anna kiehua hetken

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 7g5.4kcal0.1g1.1g0g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 1.8g0.4kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%0.9g1.4kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g18kcal0.2g2.2g0.4g0.2g
Valittu annoskoko21g9kcal0.1g1.1g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g5kcal0.1g0.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g42kcal0.5g5.2g0.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161615