Jauheliha-herkkari-bolognese

Silppua sipuli ja valkosipuli ja hauduta öljyssä.

Siirrä sivuun.

Jauha liha (tai käytä valmista jauhelihaa) ja paista kahdessa erässä öljytilkassa.

Lisää neljään osaan halkaistut herkkusienet ja sipulit, häränlihafondi ja vesi kiehuvana.

Lisää myös tomaattipyree ja keittele puolisen tuntia, tai kunnes vesimäärä on vähentynyt mieleiseksi kastikkeeksi.

Mausta maun mukaan: minä laitoin paprikajauhetta, chiliä, juustokuminaa ja korianteria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan takuumurea paisti (Atria), annos 100g7.8g8.6kcal1.6g0g0.2g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Herkkusieni 3.1g0.5kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g24kcal3.4g0.2g0.8g0g
Valittu annoskoko21g12kcal1.7g0.1g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna11g6kcal0.9g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g57kcal8g0.5g1.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229006