Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika punainen 6.3g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lehtikaali 3.9g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g6.3g17kcal1.1g0.1g1.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g42kcal2.6g1.4g2.6g0.6g
Valittu annoskoko21g21kcal1.3g0.7g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g11kcal0.7g0.4g0.7g0.2g
Arvot/100g100g99kcal6.1g3.3g6.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465230